HUN777
Aktuális programok
Jelentkezés
Elérhetőség
Nordic Walking
Túrák
Botok
Egyesületi fórum
Beszámolók
Időjárás
Főoldal  I  Elérhetőség
Mottónk, filozófiánk  I  Csapatunk  I  Elérhetőség
Csapatunk


team
Oktatóink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt, így mindig a legfrissebb ismeretekkel rendelkeznek a Nordic Walking terén. Itt Ön a legjobb kezekben van!

D__vid___va_HUN__2_.jpg
Dávid Éva
(okl. könyvvizsgáló, adótanácsadó, vitorlázó, vizsgázott nordic walking instruktor, bronzjelvényes túravezető)

Ráció és intuíció :-) … jól ötvözi a szakmáját a sporttal, megvan az a jó képessége, hogy összekösse a kellemest a hasznossal.
Szenvedélyes
vitorlázóként az extrém versenyek a kedvencei. Céltudatos és céljai elérése érdekében rengeteg erőfeszítést tesz. Keresi az újdonságot, mert az új dolgok mindig inspirálják.

Új kedvenc sportágválasztását, a
nordic walkingot és nordic trekkinget, a hegymászási és sífutási tapasztalatai alapozták meg. Az Erdélyi Kárpátok magaslatainak többsége már a „zsebében van”.

Mottója: „…szüleim arra tanítottak, hogy ha valamibe belekezdek, azt a lehető legjobban csináljam, mert középszerűen belefogni sem érdemes.”
 
Metz Rezső
(mérnök-közgazdász, energetikai auditor, vitorlázó, vizsgázott nordic walking instruktor, bronzjelvényes túravezető)

Profi
vitorlázó, kedvenc versenye az egyszemélyes / szóló / Balaton kerülő verseny. Gyerekkora óta aktív túrázó, Magyarország erdeiben kitűnő helyismerettel rendelkezik. A Nordic Walking mellett (ha van hó :-)) aktív sífutó.

Keménykezű és szívű
Nordic Walking edző, irányítása alatt a gyors fejlődés és a folyamatos zsírégetés biztosított!!! Egyben házi meteorológusunk is, aki nemcsak leolvassa a diagramokról a várható időjárást, de már-már ő teremti a jó időt :-)

Mottója: „…csak etikusan”
 

Reméljük, hamarosan találkozunk valamelyik gyalogos vagy nordic walking túrán, vagy képzésen!
MAIN4WARD ::: Professional Webdesign Inweb Informatika     © 2009-2015 HUN777 Szabadidősport Közhasznú Egyesület  I  Elérhetőség  I  Jogi nyilatkozat