HUN777
Aktuális programok
Jelentkezés
Elérhetőség
Nordic Walking
Túrák
Botok
Egyesületi fórum
Beszámolók
Időjárás
Főoldal
 
Jogi nyilatkozat


Jogok és feltételek
Ezen portál tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, ezért tilos annak reprodukálása, engedély nélküli felhasználása, publikálása! A www.nordicwalkingturak.hu portál tartalmának szerzői joga a HUN777 Szabadidősport Kh. Egyesületet illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve,illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.

Linkek elhelyezése
A www.nordicwalkingturak.hu portál szerkesztősége örül, ha egyéb oldalakon rámutató linket helyeznek el. Ilyen esetben nem kell engedély, elég, ha a szerkesztőséget értesítik (A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük!)

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.
Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély szükséges.


Képek felhasználása
A www.nordicwalkingturak.hu portálon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A www.nordicwalkingturak.hu portálon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

Lehetőségek legális átvételre
  • Idézés hivatkozással
    Az oldalon található cikkekből egy-egy részlet szabadon idézhető, amennyiben a cikk írója hivatkozik a www.nordicwalkingturak.hu webcímre. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények* paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára. A hivatkozás lehet szöveges vagy grafikus link, ez utóbbihoz logót vagy bannert igény szerinti méretben tudunk küldeni az oldalról.
  • Magáncélú használat
    Kizárólag magán - tehát nem üzleti - célú felhasználás céljából a weblapról szövegrészlet, fotó vagy grafika - kizárólag a magáncélú használat mértékének megfelelően - felhasználható. Kérjük a felhasználót, hogy cserében saját eszközeivel segítse a www.nordicwalkingturak.hu portál népszerűsítését.
  • Másodközlés, írásos engedéllyel
    Amennyiben teljes cikket, weboldalt, fotót vagy grafikát szeretne felhasználni akár nyomtatott akár elektronikus sajtóban, vagy bármilyen más üzleti célból, úgy kérjük, ezt jelezze a szerkesztőségünk felé, hogy a másodközlésre írásbeli engedélyt adhassunk.
Egyéb
Tilos a www.nordicwalkingturak.hu portál tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.
Tilos a www.nordicwalkingturak.hu portál tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.
A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.
A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Amennyiben további kérdései lennének, vagy közlési engedélyt szeretne kérni, itt megteheti!


*Vonatkozó törvények
A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A HUN777 Szabadidősport Kh. Egyesület engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.


Adatkezelés
A HUN777 Szabadidősport Kh. Egyesület a www.nordicwalkingturak.hu portál üzemeltetését és az ezzel együtt járó adatfeldolgozást az INWEB Informatikára (Tóth Péter, 8800 Nagykanizsa, Kazanlak krt. 10/B) (továbbiakban: „Szolgáltató”) bízta. A www.nordicwalkingturak.hu portál üzemeltetője az INWEB Informatika (Tóth Péter, 8800 Nagykanizsa, Kazanlak krt. 10/B) és a HUN777 Szabadidősport Kh. Egyesület tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár az interneten, akár a cég munkatársain keresztül kapcsolatba kerülnek vele. A Szolgáltató felelősséget vállal a látogatók által megadott személyes adatok és információk védelmére az alábbiak szerint:
A www.nordicwalkingturak.hu weboldalon bárki szabadon böngészhet anélkül, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Portálunk teljes tartalmához korlátlan és ingyenes hozzáférést biztosítunk minden látogatónknak, regisztrációs kötelezettség nélkül.

Portálunkon az érdeklődő látogatók önkéntesen iratkozhatnak fel a hírlevelére. A feliratkozáshoz kizárólag a felhasználó nevének és e-mail címének megadását kérjük. Minden hírlevélben küldött üzenetben közzétesszük azt az e-mail címet, melyen keresztül a levelező lista illetve a hírlevél egyetlen e-mail küldésével bármikor lemondható.

Portálunkon az érdeklődő látogatók önkéntesen jelentkezhetnek programjainkra. A jelentkezéshez a felhasználó nevének és elérhetőségeinek (e-mail cím, telefonszám), valamint születési dátumának megadását kérjük. Ez utóbbi adat bekérésének célja, hogy a jelentkezőket korcsoportokba sorolva célirányos edzéstípusokkal,valamint korcsoportnak megfelelő nehézségi túrákkal tudjuk kiszolgálni. Az adatkezelési cél megvalósulásával egyidejűleg a Szolgáltató a személyes adatokat törli, illetve az adatoknak a Felhasználó személyével való kapcsolatba hozhatóságát végérvényesen megszünteti.
A www.nordicwalkingturak.hu portál oldalai több olyan hivatkozást tartalmaznak, melyek más szolgáltatók weboldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért a HUN777 Szabadisősport Kh. Egyesület nem vállal felelősséget.

Hírlevél
Ez az üzenet és a hozzá kapcsolódó fájlok, tervezetek kizárólag a címzettnek szólnak. Amennyiben valamely hiba folytán Ön nem a címzettje ennek a levélnek, kérjük, semmisítse meg, és értesítse az üzenet küldőjét.

Az Ön adataihoz az Ön hozzájárulásával és önkéntes adatszolgáltatásával jutottunk hozzá. Ha a fenti információkra nem tart igényt, kérjük szíveskedjen ezen az e-mail címen leiratkozni: info(kukac)nordicwalkingturak(pont)hu.
Ha viszont tetszik hírlevelünk és barátainak is ajánlani szeretné, ajánljon minket tovább, vagy regisztrálja ismerősét a www.nordicwalkingturak.hu honlapon hírlevélre.

Ha bármilyen ötlete van, amiről szívesen olvasna hírlevelünkben, kérjük jelezze felénk!
MAIN4WARD ::: Professional Webdesign Inweb Informatika     © 2009-2015 HUN777 Szabadidősport Közhasznú Egyesület  I  Elérhetőség  I  Jogi nyilatkozat